Získejte až 1 500 Kč a pojištění karty zdarma na rok s účtem od ČSOB

Získejte až 1 500 Kč a pojištění karty zdarma na rok s účtem od ČSOB
  • Banka vám vyplatí třikrát 500 Kč za každý měsíc
  • Akci můžete využít do 30. září 2024
  • Pro získání odměny stačí pět plateb kartou

Chcete si přilepšit až o 1 500 Kč a mít pojištění karty na celý rok zdarma? ČSOB přináší lákavou nabídku pro nové klienty, která vám umožní získat finanční odměnu jen za pravidelné placení kartou. Jak můžete bonus získat i vy?

Co musíte udělat pro získání odměny?

Získání odměny k účtu od ČSOB je jednoduché. 

Stačí splnit jen pár následujících kroků:

  1. Sjednejte si účet – Účet si můžete založit online, na pobočce nebo na poště. Online vám proces zabere jen pár minut. 
  2. Zadání aktivačního kódu – Při vyplňování formuláře vložte do pole Aktivační kód DOKAPSY.
  3. Pravidelně plaťte kartou – Alespoň pětkrát měsíčně zaplaťte kartou v obchodě nebo online, a to po dobu tří měsíců v řadě. Za každý měsíc splnění této podmínky dostanete 500 Kč, celkem tedy až 1 500 Kč.

K založení účtu vám postačí dva doklady (např. občanský a řidičský průkaz) a účet v jiné bance. Samozřejmostí je také věk 18 let. Akci můžete využít do 30. září 2024.

K tomu si v aplikaci ČSOB Smart zdarma aktivujte pojištění ztráty nebo krádeže karty (varianta Basic), které vám pokryje případné náklady na ztrátu karty po celý rok. Pojištění musí být sjednáno do 30 dnů od založení účtu

Jaké výhody přináší ČSOB Plus Konto?

Kromě možnosti získat až 1 500 Kč má ČSOB Plus Konto řadu dalších výhod. Bez poplatků můžete provádět online platby, vybírat hotovost z bankomatů ČSOB a využívat SEPA platby v rámci EU. 

Účet je navíc bezplatný, takže se nemusíte obávat žádných skrytých poplatků za jeho vedení. Samozřejmostí je také moderní mobilní aplikace ČSOB Smart, která vám umožní snadnou a rychlou správu financí kdekoliv a kdykoliv. 

S její pomocí můžete sledovat své účty, platit přes QR kódy, provádět mezinárodní převody a sledovat historii transakcí. Aplikace podporuje bezpečnostní funkce, jako je přihlašování pomocí biometrie (otisk prstu nebo sken obličeje).

O autorovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *